Новини

Крис Картър обяви нов миниалбум и бокссет

By  | 

След успеха на албума “Chemistry Lessons Volume One” – неговият първи соло албум от 17 години насам, Крис Картър ще издаде чрез “Мют” нов миниалбум, който ще се казва “Chemistry Lessons Volume 1.1: Coursework” на 19-и октомври. Миниалбумът ще съдържа ремикси на Даниел Ейвъри, Крис Либинг и “Би Би Си Рейдиофоник Уъркшоп”, както и песента “Bongo Glow”, която преди беше налична само в японското издание на “Chemistry Lessons Volume One”.

Крис Картър ще издаде също така и бокссет на 30-и ноември, който ще се казва “Miscellany”, във формата на компактдиск и плоча, като плочите ще бъдат цветни и ограничени до 1000 бройки. Колекцията от шест плочи ще включва соло албумите на Картър “Mondo Beat” (1985), “Disobedient” (1998), и “Small Moon” (1999), както и неиздаван материал от периода 1973-а до 1977-а, като “Disobedient” и “Small Moon” ще бъдат издадени за първи път на плоча и ще включват нови, преработени версии на заглавните песни. Бокссетът ще включва още и 12-инчова книжка с 12 страници, която ще включва редки фотографии, схеми на синтезатори и други неща от архивите на Картър.

Крис Картър, който е член на “Тробинг Грисъл“, ще участва в събитието на “Мют” в магазина за грамофонни плочи “Раф Трейд Ийст”, което ще се проведе в събота, 13-и октомври.

Ремиксът на песента “Uysring” от Даниел Ейвъри може да чуете тук: