Новини

Предстоящо турне на Apparat – Soundtracks Live

By  | 

Apparat обяви подробности за предстоящо турне, Soundtracks Live, включващо подбрани места из Европа в периода август-ноември 2015 г. Началото ще бъде поставено на фестивала Tauron Nowa Muzyka в Катовице, Полша, на 20 август. Турнето ще включва и дата в Лондон, в театър Барбикан на 7 ноември, като изпълнението ще бъде последвано същата вечер от афтърпарти в клуб Village Underground.

Сетлистът ще включва нова филмова и театрална музика. Към Apparat ще се присъединят и традиционните вече партньори от Transforma. През 2013 г. по време на турнето Krieg und Frieden, представящо музиката на Apparat към „Война и мир“ на Толстой, Transforma се включиха със свои видео прожекции, съпътстващи музиката, а наскоро сътрудничиха на Мартин Гор при работата по неговия соло албум, излязъл в родния им град Берлин (www.transforma.de).

Отделно, Apparat обяви дати за няколко DJ изяви с нов оригинален сет, първоначално представен на фестивала Mute Mexico през месец март. Сетът включва ексклузивни преработени версии на парчета на Apparat и Moderat, както и музика, продуцирана от Apparat.