Новини

Absolut представя финала на You Transform Today със специално парти

By  | 

KiNK, StefaK и Riddimbox са в музикалната програма на събитието, където ще видим инсталацията на Destructive Creation, създадена заедно с публиката.

На специално парти на 26 февруари Absolut ще представи финалния резултат от инициативата You Transform Today, в която публиката определи следващия български арт проект на шведския бранд. В осемте етапа на гласуване в хода на кампанията през последните месеци, посетителите на www.transformtoday.bg избраха Destructive Creation да реализират своя идея и да трансформират стар автобус с помощта на Absolut. Финалът ще видим на място, а дотогава знаем само насоките, определени от публиката с гласуване на сайта на проекта: темата на инсталацията ще е Трансформация, стилът ще е Space Age, материалът – стъкло, а цветът – флуоресцентен.

Специално за You Transform Today партито Absolut и Destructive Creation ще трансформират и локацията – бивш клуб в подлеза на НДК, а за музикалната програма ще се грижат eдин от най-успешните диджеи и електронни продуценти в света KiNK, в компанията на StefaK и Riddimbox. Страхил Велчев, по-известен като KiNK, зае трето място в престижната класация на Resident Advisor за най-добри лайв изпълнения в електронната музика през 2014 г. През миналата година Страхил издаде и дебютния си албум Under Construction и затвърди мястото си на любим диджей в най-добрите клубове по цялото земно кълбо с уменията си да прави уникални и динамични лайв сетове, използвайки аналогови инструменти, кийборди и контролери. За 26 февруари KiNK готви специален диджей сет KiNK b2b StefaK.

KiNK

Партито ще отпразнува отворения финал на второто българско издание на глобалната инициатива Transform Today на Аbsolut, която подкрепя и провокира млади, смели и вдъхновяващи хора по целия свят да поемат рискове и да създават нещо позитивно, ново и различно, трансформирайки себе си и областта, в която работят. Успешният старт на кампанията преди повече от година присъедини към тази вълна трима талантливи българи, които изцяло трансформираха своята сфера на дейност, преследвайки мечтите си. Николай Въжаров и Пламена Гиргинова се трансформираха във фотограф и муза и реализираха изложба, дизайнерката Беата Първулова се трансформира в гурме готвач, а сценографът Никола Тороманов – Фичо стана моден дизайнер и направи ревю във влак.
През 2014 г. Transform Today oтново отправи покана за действие, която вече беше отворена не само към артистите, а към всички хора с креативно и проактивно мислене, които искат да трансформират своята среда в позитивна посока, давайки своя глас на www.transformtoday.bg, Така публиката избра градските трансформатори Destructive Creation да реализира свой проект и гласува за три техни идеи, сред които спечели проекта за арт трансформация на автобус. Инсталацията в резултат на проекта ще видим на 26 февруари.

You_Transform_Today_Final_Party