Новини

Architect Live In Sofia | 24 март 2018

By  | 

По специална покана на Studio A за първи път в България ще гостува Daniel Myer, електронен музикант и продуцент, познат като дългогодишен двигател зад бандата Haujobb и разнообразните проекти Aktivist, DSTR, Hexer, Liebknecht, Architect и др.
На 24 март в клуб “Mixtape 5”, B-Side, ще видим премиера за българската публика на лайв шоуто на Daniel Myer в неговото Architect превъплъщение. Съпорт на живо ще представи Ангел Симитчиев с музикалното си алтерего Mytrip, с което изпраща слушателите на агресивно звуково преживяване и сурово пътуване в света на жанрове като #ambient и #drone.
Резидентите на Studio A Strange Affection и The Him ще пускат музика преди и след концерта, дооформяйки музикалната мозайка на предстоящето събитие.
Билетите за събитието са на цена от 12 лв и са в предварителна продажба в системата за разпространение на Bilet.bg.

Повече информация за Architect:
Architect е уникален музикален хибрид от idm, електроника и плавни ембиънт звукови картини, неуморимо изграждани от немския музикант Daniel Myer. Неговият соло проект е създаден през 1998 и от тогава доказва качествата си с разнообразна студийна и концертна дейност, привлякла фенове от всички точки на света.
Музиката на Architect пресъздава ексклузивна бленда от атмосферичен idm, кинематографични семпли, деформирани секвенции, трамбоващ електро груув, остри брейкбийтове и натрапчива мелодия.
Безкомпромисна и пълна с енергия, музиката на “Mine” (последният студиен албум на Architect) е пълна с изкусни моменти и апетитен ритъм. Architect преследва своя уинкален бийт, изследвайки новаторска електроника с детайлна down-tempo структура.